Sokéves vízszerelő tapasztalatunk eredményeként garantált minőséget biztosítunk a vállalt munka gyors, pontos és precíz elvégzését illetően, hiszen mindig megrendelőink maximális elégedettségére törekszünk.
+36304202376

Budapest és Pest megye

|

Hívható: 7-20-ig

Kövessen minket
Top

Blog

Gáz vízmelegítő cseréje villanybojlerre,Villanybojler gáz vízmelegítő helyett

Gáz vízmelegítő cseréje villanybojlerre
Villanybojler gáz vízmelegítő helyett

Gáz vízmelegítő cseréje Hajdú villanybojlerre
A gáz vízmelegítőket egyre több helyen cserélik le villanybojlerre – ami nem is baj, hiszen a kémények rossz
állapota miatt nagyon sok gázmelegítőről állapították meg,
hogy veszélyes.

Sajnos még mindig nagyon sokan vannak, akik nem tudnak vagy nem szeretnének pénzt áldozni a cserére, mondván, jó lesz még az a gázmelegítő, ha eddig sem volt probléma, ez után sem lesz – ez azonban a legrosszabb hozzáállás.Ha valaki – főleg ha egy hozzáértőről van szó – felhívja a problémára a figyelmet, akkor azt érdemes is komolyan venni, hogy elkerülhessük a bajt, esetlegesen egy végleges tragédiától mentsük meg magunkat.

A megoldás a villanybojler gáz vízmelegítő helyett.

Sokan nem veszik komolyan a gázmelegítők károsodásait, vagy a kémények rossz állapotát, ami ma nagyon sok halálesethez vezet ma Magyarországon. Megint jön a tél, megint ugyanúgy ki vannak téve azok az emberek a lehetséges veszélyeknek, akik gáz átfolyásos vízmelegítőt használnak, akinél valamilyen hiányosság van a gázkéményben, akiknél romlott az évekalatt a kémények minősége stb. A probléma ellen pedig lehet és kell is tenni, így óvhatjuk meg magunkat a bajtól.

A villanybojler gáz vízmelegítő helyett lehet egy praktikus és hosszú távú megoldás. Azért mondjuk, hogy praktikus,mert amikor beszerelnek egy villanybojlert, akkor az azt jelenti, hogy évekig nem kell semmilyen problémától és meghibásodástól tartani, nem kell az esetleges szén-monoxid mérgezéstől nap, mint nap rettegni stb.

Természetesen ehhez hozzá tartozik, hogy a villanybojlert a megfelelően karban kell tartani, de ez évi maximum egy tisztítást igényel, amikor eltávolítjuk a vízkövet. Ezzel az egy feladattal egy villanybojler nagyon sokáig képestökéletesen működni, és még az áramszámlán is tud módosítani egy kicsit – csökkenteni azt. A modern villanybojler gáz vízmelegítő helyett egy nagyon jó megoldás lehet, főleg akkor, ha fontos Önnek a család biztonsága.

Ajánlatunk, hogy nézesse meg a kéményt még a tél és a hideg, a fűtésszezon beindítása előtt, és ha a szakember úgy találja, hogy az nem megfelelő, akkor cserélje a gázmelegítőt villanybojlerre.

Természetesen a cserét nem csak ebben az esetben érdemes átgondolni, hanem például akkor is, ha túl drágának ítéli meg a gázt, vagy nem találja elég biztonságosnak az ezzel való vízmelegítést.

Amire még nagyon fontos odafigyelni, hogy csakis szakemberrel szereltesse be a villanybojlert, mert az csak akkor lehet teljesen biztonságos.

No Comments
Add Comment
Name*
Email*
Website