Sokéves vízszerelő tapasztalatunk eredményeként garantált minőséget biztosítunk a vállalt munka gyors, pontos és precíz elvégzését illetően, hiszen mindig megrendelőink maximális elégedettségére törekszünk.
+36304202376

Budapest és Pest megye

|

Hívható: 7-20-ig

Kövessen minket
Top

Blog

A villanybojler szakszerü rögzítése

A villanybojler beszerelést ne bízza szakképzetlen emberre, mert a villanybojler bekötése komoly szakértelmet igényel.  A villanybojler szakszerűtlen rögzítése is komoly károkat okozgat, ha lezuhan a több mint 100 kilós készülék, akkor a flexibilis cső biztosan elszakad. A bojlerben tárolt víz kiömlik, valamint a hálózatból a vezeték teljes keresztmetszetén is kitódul a víz. Gyakori eset, hogy ilyenkor már az egész lakásízben áll körülbelül 10 centiméter magasan, majd 10-20 perccel később már csöpög a szomszédok mennyezetéből is a víz. A szakszerűtlen villanybojler beszerelés miatt egyetlen biztosító sem fizeti ki az Ön és szomszédai kárát

Még egy dologról hajlamosak vagyunk elfeledkezni. Ez pedig a fali villanybojlereknél a függesztékre ható kihúzó erő. Azt mindenki tudja, hogy a bojler súlya lefelé húzza a csavarokat de azt, hogy a bojler kifelé is húzza a falból a csavarokat, azt már kevesen tudják elképzelni! Jó odafigyelni a felszerelésre, mert ez a kihúzó erő például egy 80 literes bojlernél – kiviteltől függően – akár 1500 N is lehet! Megtörtént, hogy egy garázsban falba fúrt tiplikkel, csavarokkal felszerelt bojler egyszerűen “lefejelte” a bent álló autót. Ahol csak lehet, alkalmazzunk átmenő, vagy beágyazott csavarokat.

No Comments
Add Comment
Name*
Email*
Website