Sokéves vízszerelő tapasztalatunk eredményeként garantált minőséget biztosítunk a vállalt munka gyors, pontos és precíz elvégzését illetően, hiszen mindig megrendelőink maximális elégedettségére törekszünk.
+36304202376

Budapest és Pest megye

|

Hívható: 7-20-ig

Kövessen minket
Top

Blog

Hajdu villanybojler  hőkioldó problémák

A   hőkioldó leoldásának oka a tartósan magas hőfokon történő üzemeltetés vagy a karbantartás elmulasztása lehet pl. sok a vízkő a bojler aljában. A Hajdu hőkioldó elektronikán két visszanyomható gomb található,(Régi tipus) ezekkel lehet ismét visszakapcsolni a túlmelegedett, leállt villanybojlert. Viszont az új típusú korlátozóknál az alján találhato kis piros pöcökkel lehet ismét visszakapcsolni. A hőkioldás  túlfűtés miatt jön létre, tehát le kell hűtenünk a bojler tartályában lévő forró vizet, hogy a hőkioldó elektronika ismét visszakapcsolható legyen. Ehhez engedjünk ki annyi meleg vizet a tartályból, amíg jelentős hőmérséklet csökkenést nem tapasztalunk, csak ezután érdemes újra üzembe helyezni Hajdu villanybojlerünket.

FIGYELEM:Az esetek többségében a hiba csak a bojler vizkőtelenítésével oldódik meg a folymatos vissza kapcsolgatás gőzösödéshez és egyéb problémákhoz (kábelek szétégése stb..)vezethet.

F

No Comments
Add Comment
Name*
Email*
Website