Sokéves vízszerelő tapasztalatunk eredményeként garantált minőséget biztosítunk a vállalt munka gyors, pontos és precíz elvégzését illetően, hiszen mindig megrendelőink maximális elégedettségére törekszünk.
+36304202376

Budapest és Pest megye

|

Hívható: 7-20-ig

Kövessen minket
Top

Blog

Az olcsó a drága miért a minőséget válasszam?

Sok márka van a piacon, melyek közül jellemzően az olasz típusok a leggyengébbek. Ezek sokszor garanciájuk idejét is alig élik túl és mivel az alkatrész sem olcsó hozzájuk, nem biztos, hogy érdemes javítani őket. A drágább, más külföldi bojlerek várható élettartama magasabb, szerelésük viszont drága – nem csupán cserealkatrészeik nehéz beszerezhetősége, hanem berendezésük felépítése okán is.

A nevesebb márkákat – a garancia megőrzése érdekében – csupán márkaszervizük javíthatja, ami az átlagos javítás sokszorosába is kerülhet. Szakembereink egybehangzó véleménye szerint a legjobb döntést a magyar bojlerek (Hajdú )választása jelenti. Bár a hazai termékek nem tartoznak a legolcsóbbak közé, ezek a bojlerek jellemzően több mint húsz évig szolgálnak, alkatrész pedig bármikor, bármelyik típusukhoz könnyen és olcsón beszerezhető. Javításukhoz sem kell céges szakember, bármelyik szerelő ismeri a típusokat. Tájékozódjunk üzletben, vagy a netről, nem nagyon derül ki, mitől drágább vagy olcsóbb egy berendezés. Legtöbb esetben csupán a berendezések teljesítménye van feltüntetve. A fűtőszál teljesítménye egyenesen aránylik a tartály méretéhez.

Azonos űrtartalom, más-más teljesítmény mellett azt mutatja, hogy a nagyobb teljesítményű készülék gyorsabban melegít. A jobb minőséget a tartály falának vastagsága, szigetelése, illetve az alkatrészek anyagának minősége biztosítja. (A zománcozás ma már nem áralakító tényező, a piacon csak ilyen bojler van, a horganyzott tartályok kifutottak). Mindenesetre, ne csupán a bojler árát tartsuk szem előtt, – nyolcvanliteres huszonegyezer-, százliteres pedig már huszonnyolcezer forintért kapható – érdemes utánanézni vagy rákérdezni a fogyó alkatrészek (fűtőszál, anód) árára is. Bojlervásárlás esetén nagyjából öt év garanciára számíthatunk. Ez esetleg hosszabbra is nyúlhat, de csak kötelező, rendszeres ellenőrzés mellett.

No Comments
Add Comment
Name*
Email*
Website