Sokéves vízszerelő tapasztalatunk eredményeként garantált minőséget biztosítunk a vállalt munka gyors, pontos és precíz elvégzését illetően, hiszen mindig megrendelőink maximális elégedettségére törekszünk.
+36304202376

Budapest és Pest megye

|

Hívható: 7-20-ig

Kövessen minket
Top

Blog

Miért nem fűt a villanybojlerem és nincs melegvíz

Ha azt tapasztalja, hogy a villanybojler nem fűt, akkor a legjobb, amit tehet, ha tárcsáz minket!

Mi lehet az oka ennek a jelenségnek? Az a tény, hogy a bojler nem fűt több dologra is utalhat. Ha túlmelegszik a hőkioldó  érzékeli és  elveszi a áramot a fűtőszálról.Ennek általában a vízkő az oka  ugyanis a hőkioldó úgy érzékeli mintha túlfűtés lépet volna elő.Vagy a hőfokszabályzó hibásodott meg.A hőkioldó dolga gondoskodni arról hogy leállítsa a bojler fűtését ha eléri a 110 celsius fok környéki hőmérsékletet. Általában ez akkor következik be, ha a fűtőszálra rakódót, és a bojler aljában összegyűjt vízkő miatt a víz nem tudja hűteni  a hőkorlátozó érzékelőjét.

A hőkioldó kiold és a felfűtés megáll. A hangsúly  a biztonságon van ezzel ugyanis a készülék megelőzi a balesetek kialakulását. Ha ez nem így lenne, akkor könnyen történhetne tűzeset az otthonában az elektromos vezetékek túlmelegedése, szétolvadása miatt.

Bármilyen üzemzavar lép fel a bojlerbében, forduljon hozzánk bizalommal. Vállaljuk a készüléke rendszeres karbantartását, vízkőtelenítést, Cseréjét vagy bármilyen más munkálat elvégzését is Budapest valamennyi kerületében.

I. kerület, II. kerület, III. Óbuda, IV. Újpest, V. Belváros, VI. kerület, VII. kerület
, VIII. Józsefváros, IX. Ferencváros, X. Kőbánya, XI. Lágymányos, XII. kerület, XIII. Angyalföld, Budapest, XIV. Zugló, XV. ker, XVI. ker, XVII. ker, XVIII. Lőrinc, Pestszentimre, XIX. Kispest, XX. Pesterzsébet, XXI. Csepel, XXII. Budafok, Tétény, és Budapest, XXIII. Soroksár.

No Comments
Add Comment
Name*
Email*
Website