Sokéves vízszerelő tapasztalatunk eredményeként garantált minőséget biztosítunk a vállalt munka gyors, pontos és precíz elvégzését illetően, hiszen mindig megrendelőink maximális elégedettségére törekszünk.
+36304202376

Budapest és Pest megye

|

Hívható: 7-20-ig

Kövessen minket
Top

Blog

Szivárog, csöpög a víz a bojlerből? Rozsdaszínű víz folyik ki készülékből?

 

Normális működés során a bojler sohasem lehet kívülről vizes.
Ha arra leszünk figyelmesek, hogy csöpög a bojler alja,rosszabb esetbe rozsdás víz csöpög belőle
áramtalanítás után helyezzünk alá egy vödröt, ugyanis a rozsda könnyenelszínezheti a kádját,mosógépét is.
Miután ez megtörtént, hívjuk ki a szerelőt! Nem ajánlott saját magunknak nekiesni a bojler megszerelésének, ugyanis ha nem értünk
hozzá több kárt okozunk, mint hasznot, ráadásul egy ilyen folyamat akár életveszélyes is lehet!
Ha a víz a belső elektronikákra ,hőfokszabályzóra , hőkorlátozóra is ráfolyik, az zárlatot is okozhat, meghibásodhatnak a belső alkatrészek, ezért bízzuk inkább szakemberre !Nem mindegy, hogy hogyan oldjuk meg ezeket a problémákat, hiszen könnyen megeshet, hogy egy apró hibából a végén sokkal komolyabb baj keletkezik. A legfontosabb szempont azonban, hogy a javítást mindig úgy végeztessük el,hogy az hosszútávon is helytálló legyen.
Ha a bojler műanyag elektromos fedeléből csöpög a víz, akkor lehet, hogy a bojler alaplapja kilyukadt vagy a tartály vízkövessége miatt tulmelegedett tömítés olvadt el és ez okozza a problémát.Az is előfordulhat, hogy kilyukadhat a bojlertest ebben az esetbenmár csak a csere segíthet.
Kiemelendő tehát, hogyha bármilyen rendellenességet észlelünk a villanybojlerrel kapcsolatban, soha ne folyamodjunk otthoni barkácsoláshoz, hanem azonnal forduljunk szakemberhez, aki minden esetben biztonságosan  meg oldja a felmerülő problémákat!

No Comments
Add Comment
Name*
Email*
Website