Sokéves vízszerelő tapasztalatunk eredményeként garantált minőséget biztosítunk a vállalt munka gyors, pontos és precíz elvégzését illetően, hiszen mindig megrendelőink maximális elégedettségére törekszünk.
+36-30-853-91-52

Budapest és Pest megye

|

Hívható: 7-20-ig

Kövessen minket
Top

Blog

Ha a bojler nem fűt , akkor azonnal tárcsázzon minket!

Ha a villanybojlere nem üzemel megfelelően, akkor az azzal járhat, hogy egyszerűen nem jut elegendő mennyiségű melegvízhez. Hátterében több dolog is állhat, ám amíg nem látja a bojlerszerelő, biztosat nem fog tudni mondani.Egyetlen helyes út létezik ilyen esetben, ha azonnal feltárcsáz minket, és mi megoldjuk a problémáját, olcsón és csalódásmentesen, legyen az Buda, vagy Pest, és agglomerációja, akár már aznap orvosolni tudjuk problémáját!
Miért várna napokig melegvíz nélkül, ha akár már aznap újra  üzemelni tudna villanybojlere? A többéves tapasztalat ugyan az mutatja, hogy a magyar ember szereti saját maga orvosolni a problémáját,ám ez álltalában annyiban merül ki, hogy egy csöpögő billanybojler alá egy vödröt raknak, és használják amíg teljesen tönkre nem megy a vízmelegítő, ami sajnos utána álltalában bojlercserével jár.Pedig, ilyenkor az eseteg többségében , egy sima tömítéscsere és vízkőtelenítés megoldhatná a problémát. Budai oldalnál érdemes még nyomásszabályzót alkalmazni a bojlernél,ugyanis túl nagy a beérkező nyomás a hálozatról, és idő előtt bojlercsöpögéshez, hibás bojlerhez vezethet. Ne habozzon bojlerszerelőt hívni, ha nem rendeltettésszerűen működik villanybojlere. Mi tudunk segíteni az ön problémáján! Legyen az csöpögő bojler, vagy éppen olyan ami nem fűt, vagy csak egyszerűen leakarja cserélni korszerűbbre vagy nagyobbra, hívjon minket bizalommal !nagyobbra, hívjon minket bizalommal !

Chrenkó Norbert

Bojler és vizvezeték szerelő     +36-30-853-91-52

 

 

Budapest 1.kerület,2.kerület,3.kerület,4.kerület,5.kerület,6.kerület,7.kerület,8.kerület,9.kerület,10.kerület,11.kerület

12.kerület,13.kerület,14.kerület,15.kerület,16.kerület,17.kerület,18.kerület,19.kerület,20.kerület,21.kerület

22.kerület,23.kerület

No Comments
Add Comment
Name*
Email*
Website