Sokéves vízszerelő tapasztalatunk eredményeként garantált minőséget biztosítunk a vállalt munka gyors, pontos és precíz elvégzését illetően, hiszen mindig megrendelőink maximális elégedettségére törekszünk.
+36304202376

Budapest és Pest megye

|

Hívható: 7-20-ig

Kövessen minket
Top

Blog

A Hajdú Z120Erp villanybojler

A Hajdú Z120Erp villanybojler

A Hajdú Z120Erp, ahogy az már az elnevezéséből is sejthető, 120 literes, elektromos víztároló rendszer, a Hajdú cég keze nyomán. Teljesítménye 1,8 KW, 252 perc, azaz alig több, mint négy óra alatt fűti fel magát a rendszer, mely maximum hét bar nyomásra képes. A készülék pontos fizikai paraméterei: 945×515 mm. Az eszköz össztömege 33 kg.

A Hajdú Z120EK tökéletes választás az ön számára akkor, ha egy nagy múltú cég, igazán megbízható, jól működő, és egyben olcsón beszerezhető termékére vágyik. Könnyen lehet, hogy a piacon talál ennél az ajánlatnál is kedvezőbb áru terméket. Igen ám, de ne felejtse el, hogy rengeteget számít a gyártó milyensége. Mit ér, egy pár ezer forinttal olcsóbb készülékkel, ha hiba esetén mondjuk Olaszországig kell szaladnia? Mennyiben számít gazdaságos befektetésnek az a vízmelegítő, mely csak hetek, késedelmes árán szervizelhető?

A Hajdú nem csak azért a legnívósabb márka ebben az érában, mert már évtizedek óta ugyanazt, a magas minőséget képviseli, hanem az asztalra letett, évek száma miatt is, ami bizonyítja, hogy megbízhatóság tekintetében nincs hiány. A takarékos beszerzés ugyanis nem csak abban testesül meg, hogy kiváló áron tudja megvásárolni az eszközt. Ez csak a kezdet. Valójában, azonban a takarékosság azon a ponton kezdődik, ahol az esetleges meghibásodások bejönnek a képbe. Hány hetet kell várnia egy alkatrészre? Mennyibe kerül a beszerzés, és ezzel együtt a javíttatás? Egyáltalán, hogy tudja szervizeltetni a készüléket? Ha ezek a lényeges elemek nincsenek a helyükön, akkor bizony súlyos tízezreket dobhat ki az ablakon.

A HajdúZ120Erp egyrészt hosszú élettartamot garantál, másrészt szervizelése könnyű, egyszerű, gyors, és nem utolsó sorban költséghatékony. Nyilván nem a bajra kell elsősorban fókuszálnia, de érdemes rákészülnie az esetleges nehézségekre, és főleg, azok orvoslására. A Hajdú biztosította minőséghez hozzá tartozik, hogy az alkatrészek pillanatok alatt beszerezhetők, mivel országhatáron belül elérhetők, és szerelőink hatékony, gyors munkavégzésének köszönhetően a felmerült hiba javíttatása néhány szemvillanás alatt kivitelezhető. Így a HajdúZ120Erp igazi, megtérülő befektetéssé válik.

No Comments
Add Comment
Name*
Email*
Website