Sokéves vízszerelő tapasztalatunk eredményeként garantált minőséget biztosítunk a vállalt munka gyors, pontos és precíz elvégzését illetően, hiszen mindig megrendelőink maximális elégedettségére törekszünk.
+36304202376

Budapest és Pest megye

|

Hívható: 7-20-ig

Kövessen minket
Top

Blog

Hova ne rakjunk bojlert?

Hova ne rakjunk bojlert? – bojler szerelő

Bojler szerelések során gyakran találkozunk, padlásra rakott, lépcső alá elrejtett, szekrénybe beépített, álmenyezet fölé eldugott és egyéb furcsa helyre szerelt villanybojlerrel. Ha kíváncsi egy bojler szerelő véleményére, jobb ha keresünk egy praktikusabb helyet, mert ezeknek a villanybojlereknek a vízkőtelenítése, javítása, szerelése gyakran okoz problémát a helyhiány miatt, így a bojler karbantartása is gyakran elmarad. Ha nem melegíti a vizet, nem fűt a bojler, vagy csak a lámpa nem világít, esetleg csöpög, minden esetben nehezen javíthatóak és csere esetén, gyakran nagy kihívást jelentenek.

Milyen márka, típus: Szinte mindegy milyen márka, mi bojler szerelőként Aristont és Hajdut javítunk, így ezeket a készülékeket ajánlanám. A Hajdu készülékek „C” energia osztályú készülékek, megbízható működéssel, kétévenkénti karbantartással. Az egyszerűbb hengeres Aristonok „C” a tégla alakú Ariston Velis bojlerek „B”  a hőszivattyús Ariston Lydos Hybrid „A” energiaosztályú bojlerek, melye megbízhatóan működnek, (garanciális időszakban, javasolt) évenkénti karbantartással.

No Comments
Add Comment
Name*
Email*
Website