Sokéves vízszerelő tapasztalatunk eredményeként garantált minőséget biztosítunk a vállalt munka gyors, pontos és precíz elvégzését illetően, hiszen mindig megrendelőink maximális elégedettségére törekszünk.
+36304202376

Budapest és Pest megye

|

Hívható: 7-20-ig

Kövessen minket
Top

Blog

Gáz vízmelegítő megszüntetése bojler telpítése

 

Villanybojler felszerelése előtt meg kell győződnünk, hogy a fal teherbírása megfelelő és a kiválasztott elektromos bojler el e fér a kéményes gáz vízmelegítő helyére. Több típusú és kivitelű villanybojler közül választhatunk. Vannak lapos kivitelű és hagyományos henger alakú bojlerek a piacon.

Bármelyiket válassza, mi felszereljük régi kéményes gáz vízmelegítő helyett.

Kéményes gáz vízmelegítő megszüntetése új villanybojler felszerelése alkalmával több dologra kell figyelnünk. A kéményes gáz vízmelegítő leszerelésekor további munkálatokra is szükséges lesz. Ilyen például a kémény  lefalazása és a gáz vezeték le dugózása.

Mekkora villanybojlert válasszak a kéményes vízmelegítő helyett

50 literes villanybojler gáz vízmelegítő helyett akkor válasszuk, ha 1 fő

80 literes villanybojler gáz vízmelegítő helyett általában 2 fő

120 literes villanybojler gáz vízmelegítő helyett már 3-4 fő

Ha szeretünk kádban fürdőzni, és áztatni magunkat forró vízben, válasszunk a egy mérettel nagyobb villanybojlert. Hogy mindig legyen elegendő meleg víz a bojler tartályában.

Ha sikerült a megfelelő villanybojlert kiválasztani ügyeljünk a biztonságra is.

Szereltessünk be új villanybojlerünk, és saját védelmünk részére életvédelmi Fi-relét, ami megelőzi a villanyütés kockázatát, azaz a legkisebb elektromos hiba esetén lekapcsolja az elektromos hálózatot.

Új villanybojlerünk ellentétben az átfolyós gáz vízmelegítővel szemben felfűtés következtében túlnyomás alá kerül. Ennek következtében bojler biztonsági szeleppel van ellátva, ami elvezeti, lecsöpögteti a túlnyomás okozta felesleges vizet. Villanybojler felszerelése esetén gondoskodni kell a cseppvíz elvezetéséről is.

 

 

Ha szeretnéd tudni, hogy hány literes, milyen típusú villanybojlerre van szükséged régi kéményes gáz vízmelegítőd helyett hívjon bátran, hogy segíthessünk.

A hét bármely napján hívhat, szombat vasárnap is. Segítünk hasznos információkkal, és tippekkel, ha szüksége van rá.

 

No Comments
Add Comment
Name*
Email*
Website